3 Tips voor vakantie binnen Nederland

Heb jij zin in een vakantie, maar dan in eigen land? Jij bent niet de enige die daar zin in heeft. Weet je dat ons land mooie plekken heeft om van te genieten. Zo hoef je niet ver te reizen of al te veel geld uit te geven. Het proberen te boeken van goedkope vluchten is dan ook verleden tijd en de plezier die je tijdens deze periode hebt, zal er niet minder op worden. Zo kun je plaatsen bezoeken die je tot rust brengen, maar ook enthousiast maken en bewegen. Hieronder volgen daarom drie tips die je kunnen helpen om een vakantie in eigen land prettig te maken.

Tip 1: Bezoek de Bollenstreek
De Bollenstreek heeft zoveel te bieden aan een ieder. Zo kun erg mooie foto’s maken in de tuinen die gevuld staan met schitterende bloemen. Ook kun je heerlijke fietstochten maken in de Bollenstreek. Je hoeft hiervoor niet jouw eigen fiets mee te nemen. Tegen een zacht prijsje, huur je een fiets en geniet je van de mooiste uitzichten. Ook is er een kasteel welke jij kan bezoeken samen met het hele gezin.

Tip 2: Rusten in de Veluwe
Wil je op vakantie gaan, maar niet al te veel ondernemen? Bezoek dan de Veluwe. De Veluwe is een heerlijke en relaxte omgeving, waar je veel op jouw gemak kunt bezichtigen. Zo maak je fijne fietstochten of bezoek je de verschillende uitkijktorens. Er is ook een beeldentuin en een schaapskooi waar je mooie foto’s kunt maken. Geniet ook van de leuke kleine caf├ęs die er zijn en doe gezellig een drankje met jouw reisgezelschap.

Tip 3: Bezoek de Waddeneilanden
Nederland heeft eilanden die je niet met andere eilanden kunt vergelijken. Het gevoel dat je in Nederland krijgt bij het bezoeken van de Waddeneilanden valt gewoon niet te vergelijken met enig ander soort gevoel. Je kunt namelijk waddenlopen en leren over de kleine diertjes die je in het zand aantreft. Je kunt er ook genieten van de vogels die er vliegen. Vogel spotten is dan ook een geweldige manier om jouw tijd gebruiken. De winden die voelt op de Waddeneilanden zijn heerlijk. Zo kun je heerlijk uitwaaien en tot rust komen. Houdt je van heerlijk eten? Dan zal je echt genieten va de heerlijke kokkels, oesters en mosselen die je daar kunt eten. Ze worden allemaal aar gevangen en zijn dus heerlijk vers. Dit is de perfecte manier om een goede balans te hebben in het doen van activiteiten en tot rust komen.

Natuurlijk moet je ergens verblijven als je op reis gaat. Het is fijn als je hierin wat variatie kunt hebben en niet altijd in een hotel hoeft te slapen. Probeer daarom een bungalow te huren. Bungalows hebben genoeg ruimte om je vrij in te kunnen bewegen en voelen wat huiselijker aan.